Eduard Sanders op de kaart

Op deze kaart ziet u door Eduard Sanders gefotografeerde locaties. De pins staan op de standplaats van de fotograaf. Door op de kaart te klikken opent deze in groot formaat. Dat maakt het makkelijker om in te zoomen en te navigeren met de muis.

Door op een pin te klikken ziet u de locatie en de foto verschijnen in klein formaat. Een grotere afbeelding, met meer informatie, kunt u dan bekijken door de link onder de afbeelding aan te klikken of via de pagina’s ‘Foto’s op provincie’.

Er zijn verschillende categorieën foto’s, die u op de grote kaart in Google Maps met vinkjes in het linker menu desgewenst kunt tonen of verbergen op de kaart. Het betreft fotokaarten met verschillende bedrukte achterzijden, waarbij iedere kleur een specifiek type achterzijde markeert. Dit kan helpen om nu nog onbekende locaties (zoekplaatjes) te achterhalen. Lees hierover meer op de pagina Achterzijden.
Ook is er een serie fotokaarten met de straatnaam erop gedrukt (Utrecht-stad), zijn er op karton geplakte kabinetfoto’s en andere foto’s waarvan de achterzijde onbekend is. Daarnaast zijn er foto’s waarvan wij (nog) niet over een grotere afbeelding beschikken.